خرید خیار خاردار گلخانه ای یزد

خیار بسیار به سرما حساس است و محصول فصل گرم می ‌باشد اما خیار در هوایی که خنک‌ تر است رشد بسیار بهتری دارد و دمای مناسبی که برای جوانه زدن خیار خاردار نیاز است بین هفده تا بیست درجه سلسیوس می ‌باشد و برخلاف بقیه میوه ها که کاملاً رسیده باید آنها را برداشت کرد خیار را باید قبل ‌از رشد کامل برداشت کرد و این برداشت پس ‌از شصت الی هفتاد روز بعد از کاشت می ‌باشد و اگر در هوای گرم و نزدیک ظهر میوه را برداشت کنید میوه شل و کمابیش بی‌ کیفیت است و اگر در صبح زود که هوا دارای طراوت و خنکی است خیار را برداشت کنید طعم و عطر ویژه‌ ای خواهد گرفت.

همانطور که می دانید قیمت چیزی به کیفیت آن بستگی دارد و قیمت خیار خاردار و خیار درختی از این قائده مستثنی نیست و هر چه کیفیت خیار بالا تر باشد قیمت آن نیز بالاتر است و برای فهمیدن مرغوبیت آن باید به این نکات که رنگ خیار به چه شکل است و آیا خیار طراوت تازگی دارد دقت کنید.

خیار هم میوه است و هم سبزیجات و سرشار از مواد مغذی است و پر از خاصیت است اما کالری زیادی ندارد و طبع آن سرد است و این گیاه دارای مقادیر بسیار زیادی آنتی اکسیدان می باشد و این انتی اکسیدانها برای جلوگیری از چین چروک پوستی بسیار کمک کننده هستند.

خیار خاردار علاوه بر اینکه به طور خام خورده می شود در تهیه ترشی و سالاد نیز قابل استفاده است و این خیار خار دار را زمانی برداشت می کنند تا کاملا رسیده باشد اما اگربرای ترشی بخواهید باید خیار را زودتر از موعد برداشت کنید و با آن ترشی درست کنید.

خیار خاردار یزد

خیارها دارای ویتامین  Aبوده و برای سلامتی انسان بسیار مفید هستند برای افرادی که به دنبال لاغز ی هستند ما مصرف روزانه خیار را پیشنهاد می کنیم که می توانید با استفاده ی روزانه از این محصول تا میزان زیادی به کاهش وزن خود کمک کنید و از آن محصول نیز استفاده ی زیادی نیز داشته باشید.

همچنین این ماده خوراکی بسیار خوشمزه دارای آب زیادی می باشد که برای آب بدن از دست رفته ی انسان می تواند بهترین گزینه باشد.

خیارها انواع بسیار مختلفی دارند که برای نمونه می توانیم به خیارهای بوته ای، گلخانه ای و دیگر نوع خیارها نام ببریم.

با توجه به تمامی مواردی که نام برده ایم باید بگوییم خیارهایی که بیشتر در مجالس و مراسمها استفاده می شوند از نوع خیار خاردار یزد می باشند به دلیل اینکه دارای مزه و طعم بسیار عالی ای بوده و مزه دلچسبی دارد به همین علت امروزه پیشنهاد می شود از این محصول استفاده داشته باشید تا بتوانید بهترین خیار را برای مراسمات خود نیز تهیه کنید.

معمولا خیارها برای اینکه محصول بدهند نیازمند به یک آب و هوای مناسب و مرطوبی می باشند شما باید در هنگام کاشت این محصولات اگر بصورت گلخانه ای بود توجه کنید که در زیر بوته این گیاه نم دار باشد و خشک نباشد به علت اینکه منجر به خشک شدن بوته گیاه شده و دیگر قادر به بار آورن نیست.

خیارهایی که برای خود خریداری می فرمایید باید در هر میزانی که بود آن را درون جای خنکی مانند انباری و یا یخچال نیز نگهدارید زیرا در هوای گرم پلاسیده شده و به زودی نیز از بین خواهد رفت توصیه ی ما به شما برای نگهداری از این نوع خیارها این می باشد که آن را در جای مناسبی نیز نگهداری فرمایید.

خیار خاردار گلخانه ای

خیار خاردار و خیار محلی علاوه‌ بر این ‌که به‌ صورت میوه مصرف می‌ شود می‌ تواند در تولید انواع ترشی و خیارشور نیز مؤثر واقع شود این خیارها ریشه ‌هایی به عمق بیست سانتی ‌متر دارند و تمایل دارند در محیطی رشد کنند که از رطوبت مناسبی برخوردار باشد.

برخلاف میوه‌ های دیگر معمولاً خیار را باید قبل ‌از این ‌که به‌ طور کامل رسیده شود برداشت کرد که این برداشت معمولاً حدودا بین دو تا سه ماه بعد از کاشت می‌ باشد اگر بخواهید این محصول را در هوای گرم برداشت کنید میوه‌ های شما شل و بی‌ کیفیت می‌ شود اگر تمایل به برداشت میوه درجه یک دارید به شما پیشنهاد می‌ شود در صبح زود این میوه را برداشت کنید تا علاوه‌ بر طراوت زیاد عطر و طعم بی‌ نظیری را داشته باشد.

اگر دقت کرده باشید خیار خاردار گلخانه‌ ای نیز روش کشتی مشابه باقی خیار‌های خاردار دارد در خیارهای گلخانه ‌ای پس‌ از کاشت مدت ‌زمانی که طول می‌ کشد تا گیاه شما جوانه بزند بین سه ‌تا پنج روز است و می ‌تواند قبل از گذشته مدت‌ زمان دوماهه باردهی مناسب داشته باشد دمایی که برای جوانه زدن خیارها درون گلخانه لازم است دمایی در حدود 18 درجه سانتی ‌گراد می‌ باشد.

خیارهای خاردار به خیار هیبریدی نیز معروف می‌ باشند که جزء دسته صیفی ‌جات بسیار قدیمی می‌ باشند و به‌ صورت درختی نیز رشد می ‌کنند که می‌ تواند به‌ طور نامحدود گلهایی در آن جوانه‌ زده و پس‌ از رشد برگها محصول خیار را در اختیار شما قرار بدهد این خیار نسبت ‌به خیار معمولی دارای تفاوتهایی است که سبب شده ‌است تا آنها را به دو بخش جدا از هم طبقه‌ بندی کنند.