نوعی سیب درختی سمیرم که در کویر می روید و رشد می کند

سرشار بودن سیب درختی سمیرم از آنتی اکسیدان ها و به ویژه پلی فنول ها، سیب را با مبارزه با رادیکال های آزاد که پیری سلولی از جمله پوست را تسریع می کنند، به یک ماده غذایی ضد پیری تبدیل می کند.

پلی فنول های سیب، به ویژه فلاونوئیدها مانند کورستین، پتانسیل کاهش خطر ابتلا به انواع سرطان و متاستاز را دارند. خطر ابتلا به سرطان کبد، ریه و روده بزرگ را کاهش می دهد. کوئرستین همچنین دارای خواص ضد ویروسی و ضد التهابی است.

خوردن سیب با گاز زدن برای سلامت دهان و دندان مفید است. جویدن باعث محافظت در برابر بیماری های پریودنتال می شود.

فواید سیب برای پوست چیست؟

با داشتن ویتامین های C، A و E، آنتی اکسیدان ها به ویژه پلی فنول های موجود در سیب، اثرات ضد پیری و مرطوب کنندگی بر روی پوست دارد. این مواد باعث سلامت و استحکام پوست، مو و ناخن می شوند.

سرکه سیب نیز پوست را تمیز و درخشان می کند. سرکه سیب نباید مستقیماً روی پوست مالیده شود. ممکن است باعث قرمزی و سوزش در پوست حساس شود. حتی اگر گیاهی باشد، نباید بدون مشورت با متخصص روی پوست مالیده شود.

سیب

روزانه چند وعده سیب باید مصرف شود؟

مصرف 100 تا 150 گرم سیب برای نوجوانان و بزرگسالان توصیه می شود. در مقایسه با آب سیب یا کمپوت، سیب کامل بهترین شکل سیر کننده است. اگرچه شاخص گلیسمی پایین است، اما میوه حاوی قند است، بنابراین افراد دیابتی باید سیب را در حد اعتدال مصرف کنند.

سیب چگونه باید نگهداری شود؟

می توان آن را به مدت 7-8 روز در دمای اتاق خنک و تاریک و 4 تا 6 هفته در یخچال نگهداری کرد. سیب میوه ای است که در اثر قرار گرفتن در معرض هوا هنگام بریدن یا پوست کندن سیاه می شود. وقتی می‌خواهید نصف سیب را بخورید، می‌توان لیمو را در نیمه باقی‌مانده آن ریخته و با فیلم چسبناک پوشانید.